یزدفردا: مدیرکل تعزیرات حکومتی یزد از محکومیت یک میلیارد ریالی متصدی جایگاه سوخت در شهرستان میبد خبر داد.

به گزارش یزدفردا: سید محمدمهدی مهاجریان‌مقدم در خصوص جزئیات این خبر گفت: پرونده فروش دو هزار و ۵۱۲ لیتر بنزین خارج از ضوابط تعیین شده دولت به ارزش ۵۸۲ میلیون و ۸۳۱ هزار ریال در شعبه اول بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان میبد رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی یزد افزود: شعبه پس از بررسی و با توجه به ارائه نشدن مدارک قانونی، اتهام انتسابی را محرز و متخلف را به پرداخت یک میلیارد و ۱۶۵ میلیون ریال جزای نقدی معادل دو برابر ارزش سوخت محکوم کرد.

به گفته مهاجریان مقدم، شعبه همچنین ۵۸۲ میلیون و ۸۳۱ هزار ریال، برای بهای مال از دست رفته به جریمه اضافه و در مجموع متخلف را به پرداخت یک میلیارد و ۷۴۸ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد که جریمه وصول شد.

بازرسان شرکت پخش فرآورده‌های نفتی یزد با بررسی تراکنش‌های کارت سوخت مشخص شد متصدی جایگاه اقدام به فروش بنزین یارانه ای بصورت آزاد از کارت‌های سوخت شخص ثالث کرده که این تخلف را کشف و گزارش آن را برای رسیدگی به اداره تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا